Infrastrukturë

Përdorni kompetencën dhe përvojën tonë në të gjitha fushat e Inxhinierisë Civile si ura, diga, hidrocentrale, tunele, struktura inxhinierike…

SHËRBIMET TONA

Ndërtime
Civile

Për shumë vite kemi përsosur cilësinë e materialeve të përdorura në industrinë e ndërtimit, falë impianteve të teknologjisë më të fundit që kemi në dispozicion.

SHËRBIMET TONA

Ujësjellës

Falë përvojës sonë ne mbulojmë edhe punimet në fushën hidro si ndërtimi i projekteve të kanalizimeve, furnizimi me ujë të sigurt dhe cilësor dhe për të garantuar konformitet në këto drejtime.

SHËRBIMET TONA

Hidroenergji

Falë përvojës sonë ne mbulojmë edhe punimet në fushën hidro energji si ndërtimi i projekteve të hidrocentraleve, digave dhe garantojmë cilësi maksimale.

SHËRBIMET TONA
23 VITE
EKSPERIENCË
Asset 1

Reputacion për Ekselencë

Albavia Construction krenohet me realizimin e projekteve me cilësi të lartë në fushën e ndërtimit. Ekipi ynë ka fituar çmime të shumta gjatë viteve si mirënjohje për përpjekjet e tij. +
workers

Një Skuadër Profesionistësh

Ne besojmë se mundësitë e vazhdueshme për rritje dhe mësim rrit fuqinë e ekipit tonë dhe na ndihmon të inovojmë dhe të krijojmë zgjidhje ndërtimi cilësore për klientët tanë +
cpu

Vlera Thelbësore të Qëndrueshme

Në Albavia, ne jemi po aq të mirë sa vlerat që ofrojmë dhe marrëdhëniet që ndërtojmë. Kjo është arsyeja pse ne besojmë në vendosjen e cilësisë, kulturës, sigurisë dhe klientëve përpara fitimit. +
HISTORIA JONË

Ndërtoni të ardhmen
Rindërtoni të shkuarën

Rreth Albavia
Albavia një kompani ndërtimi e themeluar në Shqipëri në 19 Mars 1998. Në marrëveshjen e bashkëpunimit ndërmjet Partnerëve Lokal dhe Kompanisë Franceze “EUROVIA” sh.a., një nga kompanitë lider europiane, pjesë e Grupit VINCI – FRANCE.

Aktiviteti është i shtrirë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe që nga viti 2010 e kemi shtrirë aktivitetin tonë edhe në Rajon.

Shkelqim Rakipaj

Administrator

Hasan Hafizi

Administrator

0 +
Punonjës

Ekipi ynë është themeli i suksesit tonë.

0 +
Projektet të Përfunduara

Ne kemi përfunduar çdo projekt me cilësi dhe në kohë

0
Vite Eksperiencë

Përvoja jonë në fushën e ndërtimit na ka dalluar nga konkurrentët e tjerë

0 +
Makineri Ndërtimi

Një gamë e gjerë makinerish që mbulojnë çdo proces në fushën e ndërtimit

PROJEKTET E ZGJEDHURA

Projektet e përfunduara

Angazhimi ynë për projekte ndërtimi me cilësi të lartë përfshin më shumë se 23 vjet përvojë

Reconstruction of Ura Vajgurore Road - Pashalli Bistrovice
Reconstruction of Ura Vajgurore Road - Pashalli Bistrovice

The building opened in 2020 and includes more than 120+ flats

Reconstructing of National road - Dajc
Reconstructing of National road - Dajc

The building opened in 2020 and includes more than 120+ flats

Unaza e Tiranes
Unaza e Tiranes

The building opened in 2020 and includes more than 120+ flats

Construction of By-Pass road Plepa-Kavaja-Rrogozhina
Construction of By-Pass road Plepa-Kavaja-Rrogozhina
               

Projektet që kemi përfunduar tregojnë atë që dimë. Projektet e ardhshme vendosin se çfarë do të mësojmë.

               

Të bashkuarit është Fillimi. Të qëndrosh së bashku është përparim. Të punosh së bashku është sukses.